Om Exuviance

Innovation – før, nu, altid

Exuviance er avanceret hudpleje, udviklet af de to forskere, som oprindeligt opdagede og tog patent på teknologien bag alfahydroxysyre (AHA) – en af hudplejebranchens største innovationer nogensinde. Både forskning og udvikling foregår i Princeton i New Jersey i USA, og virksomheden indtager en førende position inden for udvikling af forskellige sammensætninger, som indeholder virksomhedens egne innovative opdagelser: AHA, PHA, NeoGlukosamin og Aminofil samt andre veldokumenterede ingredienser inden for hudpleje. Virksomheden bag Exuviance blev grundlagt i 1988 af Dr. Eugene Van Scott, der er dermatolog, og Dr. Ruey Yu, farmakolog med dermatologi som speciale.

De to traf hinanden i 1969 på Temple University i Philadelphia i Pennsylvania. Dr. Van Scotts interesse for at udvikle en måde at regulere nydannelsen af hudceller gjorde, at han kom i kontakt med Dr. Yu, der studerede de kemiske og biomedicinske aspekter af bestemte hudsygdomme. Deres fælles interesse for hudens nydannelses- og fornyelsesproces endte med at blive hjørnestenen i mere end 50 års dermatologisk forskning og udvikling. Dr. Van Scott og Dr. Yu er internationalt anerkendte, dermatologiske autoriteter, og deres forskningsresultater er igen og igen blevet publiceret i førende medicinske tidsskrifter.

Exuviance er udviklet specielt til at opfylde behovene hos personer, som gerne vil udnytte fordelene ved et medicinsk udviklet hudplejesystem. Produkterne og behandlingerne er udviklet for at fremme hudens naturlige eksfolieringsproces og forbedre dens naturlige funktioner. Eksfolieringen accelereres, og cellefornyelsen stimuleres, og hermed erstattes de døde hudceller, som ellers vil lukke porerne til og give huden et mat, tørt udseende, af nye celler, som giver huden en fornyet glød. Resultatet er en hud, som har et smukkere, yngre og sundere udseende. Produktkonceptet findes i to forskellige varianter: Exuviance Professional, som fås i klinikkerne, og Exuviance, som sælges i butikkerne.

Dr. Van Scotts och Dr. Yu
Grundlæggerne af Exuviance har modtaget Discovery Honorary Award of the Dermatology Foundation for deres vigtige forskning. Det er en af de fineste og mest prestigefyldte priser, der kan modtages af hudplejeforskere.

Resultat efter behandling med PHA (glukonolakton)

"Et studie af Exuviance-produkter til sensitiv hud (rensecreme, toner og fugtcremer) blev gennemført med 25 kvinder, som led af acne, rosacea og atopisk dermatitis. Efter 12 ugers brug to gange dagligt kunne det konkluderes, at produkterne med fordel kan anvendes til hud med acne, rosacea og atopisk hud, idet der blev påvist væsentlige forbedringer i hudens struktur, tørhed, irritation og rødme (erytem). Produkterne blev godt tolereret af deltagerne, som havde en klinisk dokumenteret følsom hud."
-Neostrata Inc., New Jersey.

Besøg en hudplejesalon

Besøg en hudplejesalon tæt på dig for at få foretaget en personlig hudanalyse og sammensat et skræddersyet behandlingsprogram

Besøg en hudplejesalon

Besøg en hudplejesalon tæt på dig for at få foretaget en personlig hudanalyse og sammensat et skræddersyet behandlingsprogram