Exuviance-
behandlinger,
som har til formål
at minimere rynker

Du er aldrig for ung eller for gammel til at gå i gang med at pleje din hud. Det er naturligvis lettere at holde en ungdommelig glød og spændstighed ved lige end at genskabe en tilstand, som er gået tabt. På den anden side er det aldrig for sent at komme i gang med hudpleje. Frugtsyrer som alfahydroxysyrer (AHA) og polyhydroxysyrer (PHA) har vist sig at være meget effektive mod alderstegn som rynker, nedsat spændstighed, slaphed, tørhed og solskader.

En Exuviance behandling på hudvårdssalong tar bort de döda hudceller som med åldern inte lika lätt försvinner av sig själv. En hud som är torr och ojämn på ytan reflekterar mindre ljus och får ett dystrare utseende. Behandlingen hjälper huden att återfå lystern. Dessutom sätts hudens nybildningsprocess igång, något som också saktar ner med tiden, och hudens elasticitet och spänst förbättras.

Før og efter Exuviance klinikbehandlinger og hjemmeprodukter.Før og efter Exuviance klinikbehandlinger og hjemmeprodukter.

Husk

  • Giv din kosmetolog besked, hvis du anvender lægemidler, som kan påvirke huden, eller der er andre forhold, der efter din opfattelse har betydning for behandlingen.
  • Du skal være så nybarberet som muligt. Du må dog ikke barbere dig samme dag som selve behandlingen, fordi det godt kan give lidt svie.
  • Undgå at blive forbrændt. Behandling må ikke udføres på en solskoldet, irriteret hud.
  • En Exuviance-behandling påbegyndes på klinikken og afsluttes derhjemme! Når du kombinerer klinikbehandlinger med de rigtige hjemmeprodukter, får du et optimalt resultat.

På vores sider om hudproblemer kan du læse mere om rynker

Besøg en hudplejesalon

Besøg en hudplejesalon tæt på dig for at få foretaget en personlig hudanalyse og sammensat et skræddersyet behandlingsprogram

Besøg en hudplejesalon

Besøg en hudplejesalon tæt på dig for at få foretaget en personlig hudanalyse og sammensat et skræddersyet behandlingsprogram

Exuviance-produkter mod rynker