Lad vores eksperter passe godt på dig og din hud

Exuviance Professional - Låt våra experter ta hand om dig och din hud

På en autoriseret Exuviance-klinik møder du kosmetologer, som er professionelt uddannede i vores hudplejesystem. Hvad enten du har et hudproblem, ønsker en foryngende effekt eller blot vil give din hud lidt velfortjent omsorg, så sammensættes behandlingen på en måde, som passer til netop din hud og din livsstil. Du kan kombinere effektive klinikbehandlinger med videnskabeligt udviklede hudplejeprodukter fra Exuviance, som du har derhjemme i badeværelsesskabet, og få strålende resultater ud af det – uanset hvor du befinder dig i livet.

Exuviance behandlingskoncept

En professionel Exuviance-behandling er ikke alene en avanceret behandling med dokumenteret effekt. Det er også en vidunderlig, afslappende oplevelse! Exuviance tilbyder flere forskellige typer AHA-peeling og en retinolpeeling.


Læs mere om vores behandlingskoncept!


Her søger du efter en klinik tæt på dig

Brand Ambassador i søgeresultatet betyder, at de har hele vores produktsortiment og tilbyder Exuviance peelingbehandlinger.

For fuldstændige søgeresultater skal du indtaste by, postnummer eller gadeadresse i søgefeltet nedenfor og vælge placering fra listen, der vises. Derefter vises alle saloner inden for 5 km omkring det valgte sted. Det er også muligt at søge på navnet på en salon ved at indtaste det i søgefeltet.

Store locator is loading Store Locator Widget..