Exuviance-
behandling mod
tør hud

En professionel Exuviance-behandling hjælper huden med at genskabe dens tidligere glød. Hudens fugtindhold, nydannelsesproces, elasticitet og spændstighed forbedres. Resultatet kan både ses og mærkes.

Ved en Exuviance-behandling på en hudplejeklinik fjernes nænsomt de døde hudceller, som ellers giver et tørt og trist udseende, og som kan skabe ubehag. En tør hud er mere følsom og bliver lettere irriteret. Tør hud får desuden en ujævn overflade, reflekterer mindre lys og får et mere gråt udseende.

Behandling mod tør hud i ansigtet

Med professionelle behandlingsprodukter tilføres maksimal fugt til huden. Exuviance-ansigtsmasker, der anvendes i den professionelle klinikbehandling, har et meget højt indhold af PHA, hvilket har en stærkt genfugtende effekt på huden. Med regelmæssige klinikbehandlinger og tilpassede hjemmeprodukter genskaber huden sin smidighed og glød.

Husk

  • Brug de anbefalede produkter regelmæssigt derhjemme. En behandling igangsættes på klinikken og afsluttes derhjemme.
  • Du skal altid huske at give din kosmetolog besked, hvis du anvender receptpligtede lægemidler eller lægemidler i håndkøb. Nogle lægemidler gør huden ekstra tør og følsom, og det kan være nødvendigt at tilpasse behandlingen og produktanbefalingerne efter det.
  • Efter de første behandlinger kan huden skalle noget af. Det er dog helt normalt og et tegn på, at eksfolieringen af de døde hudceller er i gang. En sådan afskallende virkning er dog kun forbigående.

På vores sider om hudproblemer kan du læse mere om tør hud

Besøg en hudplejesalon

Besøg en hudplejesalon tæt på dig for at få foretaget en personlig hudanalyse og sammensat et skræddersyet behandlingsprogram

Besøg en hudplejesalon

Besøg en hudplejesalon tæt på dig for at få foretaget en personlig hudanalyse og sammensat et skræddersyet behandlingsprogram

Exuviance-produkter mod tør hud