Hudtillstand

Her finder du en oversigt med information om de mest almindeligt forekommende hudproblemer, og vi giver dig tips til, hvordan du passer bedst muligt på din hud.


Hudproblemer i ansigtet og på kroppen

Vi har på forskellige tidspunkter i livet brug for at pleje vores hud. Mange mennesker oplever forskellige hudproblemer i ansigtet eller på kroppen, som kan være generende, men som ikke kræver lægebehandling, f.eks. pigmentpletter, tørhed og keratosis pilaris. Nogle af disse problemer kan reduceres med behandlinger på en hudplejeklinik og med effektive hudplejeprodukter derhjemme.

En del hudproblemer, der behandles medicinsk, f.eks. acne og rosacea, kan ledsages af professionel hudpleje, så du får et optimalt resultat.

Exuviance tilbyder hudpleje med enestående resultater. Ved daglig brug af de virksomme hudplejeprodukter fra Exuviance genfugtes og styrkes huden, ligesom irritation, tørhed og alderstegn kan minimeres og forebygges. Der ligger mere end 50 års forskning og klinisk erfaring bag udviklingen af de avancerede hudplejeprodukter fra Exuviance. De patenterede teknologier hjælper huden med at forny sig selv. Besøg en Exuviance-ekspert for at få en effektiv hudplejebehandling og personlige rådgivning til netop din hud.