Exuviance-
behandling
mod rosacea

Exuviance tilbyder hudplejende løsninger, som tager hensyn til selv den mest følsomme hud, f.eks. rosacea. Det patenterede system betyder, at frugtsyrerne fra Exuviance er både milde og effektive.

Polyhydroxysyrer (PHA) anbefales til hypersensitiv hud, fordi de ikke har nogen irriterende effekt, fordi de opbygger hudens egen beskyttelsesbarriere, og fordi de er intensivt genfugtende. Den patenterede polyhydroxysyre (PHA) er velegnet til personer, som lider af rosacea. Desuden har PHA fra Exuviance samme antiaging-egenskaber som AHA.

Før og efter Exuviance klinikbehandlinger og hjemmeprodukter.
Før og efter Exuviance klinikbehandlinger og hjemmeprodukter.


Behandling af rosacea skal tage hensyn til den individuelle person.

Ansigtsbehandling for rosacea skal nøje tilpasses hver enkelte kunde. Rosacea kan variere meget, og derfor er der ofte behov for forskellige indsatser og produkter. Det er dog et fællestræk, at behandlingerne skal være nogenlunde regelmæssige for at få effekt. Ved mistanke om rosacea skal en hudlæge altid konsulteres på forhånd. En hudplejebehandling hos en kosmetolog eller hudlæge, som arbejder med Exuviance, har en mild, afskallende effekt, som stimulerer hudens nydannelsesproces. Huden stimuleres så lidt som muligt under behandlingen, og de anvendte produkter har en beroligende effekt. Der anvendes ikke damp i forbindelse med Exuviance-behandlinger og heller ikke peeling med korn. Dette er en fordel netop hos personer med rosacea. Efter regelmæssig behandling bliver huden mindre rød og irriteret.

Husk

  • Det kræver en aktiv indsats at få bugt med rosacea, både hos kosmetologen og dig selv. Problemet løses ikke fra dag til dag. Brug de anbefalede produkter regelmæssigt derhjemme. En behandling igangsættes på klinikken og afsluttes derhjemme.
  • Du skal altid huske at give din kosmetolog besked, hvis du anvender receptpligtede lægemidler eller lægemidler i håndkøb. Nogle lægemidler gør huden ekstra tør og følsom, og det kan være nødvendigt at tilpasse behandlingen og produktanbefalingerne efter det.

På vores sider om hudproblemer kan du læse mere om rosacea

Besøg en hudplejesalon

Besøg en hudplejesalon tæt på dig for at få foretaget en personlig hudanalyse og sammensat et skræddersyet behandlingsprogram

Besøg en hudplejesalon

Besøg en hudplejesalon tæt på dig for at få foretaget en personlig hudanalyse og sammensat et skræddersyet behandlingsprogram

Exuviance-produkter mod rosacea