Følsom hud

Følsom hud er en normal tilstand, som dog kan vise sig på mange forskellige måder

I mange undersøgelser svarer hele 50% af de adspurgte kvinder, at de oplever ekstra sensibilitet. Det er ikke altid, at huden er helt så sensitiv, som hver enkelte person oplever det, men det er alligevel en tilstand, som mange skal have hjælp til. I Norden har vi en forholdsvis høj forekomst af bl.a. rosacea. Om vinteren er det som regel tørhed og nedsat barriere, der udgør det største problem. Der er også nogle, som overbehandler deres hud, og som kan have brug for hjælp til at genskabe balancen i huden.

Sensitivitet kan vise sig på mange forskellige måder. En sensitiv hud er i en vis grad ”reaktiv”. Det betyder, at den reagerer negativt på f.eks. friktion, sol og forskellige stoffer i hudpleje/sminke/rens. Sensitivitet kan også opleves som en mere eller mindre varig rødme i huden. Sensitiv hud kan være ledsaget af acne eller tør hud, og der er personer, som også får eksem.

Fælles for behandlingen af sensitiv hud er, at huden skal undgå de faktorer, som irriterer. Desuden skal der anvendes en mild, barrierestyrkende hudpleje, evt. i kombination med lægemidler.

Exuviance – pionerer i behandlingen af sensitiv hud

Traditionelt anbefales milde, beroligende og fugtgivende produkter i forbindelse med sensitivitet. Herved undgås det at irritere huden. Exuviance-produkter med PHA indeholder dog mere end det. De er ikke alene nænsomme, milde og fugtgivende. De bidrager desuden aktivt til at få en væsentligt stærkere og forbedret hudstruktur – og det er alfa og omega for sensitiv hud. Samtidig opnås dokumenterede antiaging-effekter.

Med hudpleje fra Exuviance behøver du aldrig at gå på kompromis!

Exuviance-hudpleje med PHA indeholder alle de fordele, som din hud har brug for:

  • En mild, optimalt dækkende, barrierestyrkende og fugtgivende behandling.
  • Beskyttelse mod nedbrydning og skader fra det omgivende miljø.
  • En mere modstandsdygtig hud med færre alderstegn.

Husk

  • Især i forbindelse med perioral dermatitis er det vigtigt, at huden får en forsigtig start, og at kunden først afslutter sin nuværende rutine og undgår alle aktive produkter.
  • Også ved rosacea er det et en god idé først at styrke huden med PHA-produkter. Herefter kan du langsomt og i trin introducere mere aktive produkter. Rosacea reagerer virkelig godt på A-vitamin, og derfor kan du i forløbet med fordel introducere retinolpeelingen Radiance Peel på klinik.

Læs mere om Exuviance klinikbehandling af følsom hud.

Exuviance-produkter til følsom hud

Besøg en hudplejesalon

Besøg en hudplejesalon tæt på dig for at få foretaget en personlig hudanalyse og sammensat et skræddersyet behandlingsprogram

Besøg en hudplejesalon

Besøg en hudplejesalon tæt på dig for at få foretaget en personlig hudanalyse og sammensat et skræddersyet behandlingsprogram