Exuviance-
behandling mod
pigmentpletter

Mange lider af pigmentpletter i en eller anden form på kroppen. Årsagerne kan være solbadning eller hormonpåvirkning, f.eks. ved graviditet eller anvendelse af P-piller. Pletterne er normalt ufarlige, men kan være kosmetisk generende.

Med den rette hudplejebehandling og de rigtige vaner kan pletterne dog minimeres. Mange tilfælde af såkaldt hyperpigmentering kan forbedres på sigt ved regelmæssig brug af et hudblegeprodukt samt en effektiv, men skånsom eksfoliering, som udføres af specialuddannede kosmetologer.

Før og efter Exuviance klinikbehandlinger og hjemmeprodukter
Før og efter Exuviance klinikbehandlinger og hjemmeprodukter.

Sådan kan pigmentpletter minimeres

Professionelle klinikbehandlinger med AHA fra Exuviance løser nænsomt op for bindingerne mellem de døde hudceller på hudoverfladen (eksfoliering) og stimulerer nydannelsesprocessen af celler længere nede i huden. Hudens pigment bliver mere jævnt fordelt. Pigmentpletter minimeres, og hudtonen bliver glattere.

Der er behov for regelmæssige behandlinger i en periode, ligesom du skal undgå sol, for at du kan få en positiv effekt. En enkelt dags solbad uden beskyttelse kan ødelægge resultatet af måneders behandling. Det er også vigtigt, at klinikbehandlingerne kombineres med tilpassede hjemmeprodukter, for at resultatet kan blive så godt som muligt.

I andre tilfælde optræder hyperpigmentering i de dybere hudlag, og her er det nødvendigt, at en hudlæge ordinerer/udfører yderligere behandling.

Husk

  • Brug de anbefalede produkter regelmæssigt derhjemme. En behandling igangsættes på klinikken og afsluttes derhjemme.
  • Du skal altid huske at give din kosmetolog besked, hvis du anvender receptpligtede lægemidler eller lægemidler i håndkøb. Nogle lægemidler gør huden ekstra tør og følsom, og det kan være nødvendigt at tilpasse behandlingen og produktanbefalingerne efter det.
  • Der er behov for regelmæssige behandlinger i en periode, ligesom du skal undgå sol, for at du kan få en positiv effekt.

På vores sider om hudproblemer kan du læse mere om pigmentpletter

Besøg en hudplejesalon

Besøg en hudplejesalon tæt på dig for at få foretaget en personlig hudanalyse og sammensat et skræddersyet behandlingsprogram

Besøg en hudplejesalon

Besøg en hudplejesalon tæt på dig for at få foretaget en personlig hudanalyse og sammensat et skræddersyet behandlingsprogram