Exuviance-
behandling mod
atopisk eksem

Klinikbehandling med skånsomme frugtsyrer har vist sig at have god effekt hos mange voksne, som lider af atopisk eksem, og resultatet er mindre tørhed og rødme. Huden opleves som mere modstandsdygtig og glat.

Det patenterede system betyder, at frugtsyrerne fra Exuviance er både milde og effektive. Atopisk eksem kan ikke helbredes, men med de rigtige hudplejeprodukter og hudplejebehandlinger kan hudens udseende forbedres så meget, at tilstanden bliver mindre generende. Ved mistanke om atopisk eksem skal en hudlæge altid konsulteres. Herefter kan en kosmetolog eller hudlæge give råd om den rigtige hudplejebehandling og de bedste hudplejeprodukter. Det er samtidig meget vigtigt at undgå forhold, som huden reagerer negativt på.

Før og efter Exuviance klinikbehandlinger og hjemmeprodukter
Før og efter Exuviance klinikbehandlinger og hjemmeprodukter.

Husk

  • Brug de anbefalede produkter regelmæssigt derhjemme. En behandling igangsættes på klinikken og afsluttes derhjemme.
  • Vær tålmodig, og brug produkter fra en hudplejeserie.
  • Du skal altid huske at give din kosmetolog besked, hvis du anvender receptpligtede lægemidler eller lægemidler i håndkøb. Behandling og produktanbefalinger skal om nødvendigt tilpasses efter dine særlige forhold.
  • Undgå forhold, som huden reagerer negativt på, f.eks. parfume, hyppig rens og skarpe renseprodukter.

På vores sider om hudproblemer kan du læse mere om atopisk eksem

Besøg en hudplejesalon

Besøg en hudplejesalon tæt på dig for at få foretaget en personlig hudanalyse og sammensat et skræddersyet behandlingsprogram

Besøg en hudplejesalon

Besøg en hudplejesalon tæt på dig for at få foretaget en personlig hudanalyse og sammensat et skræddersyet behandlingsprogram

Exuviance-produkter mod atopisk eksem