Den vigtige hudbarriere

En sund hudbarriere er alfa og omega for at opretholde et godt fugtighedsniveau, og for at huden kan modstå påvirkninger udefra på en god måde.

Hvad er hudbarrieren?

Huden er kroppens største organ og hudbarrieren er det yderste lag, som har en meget vigtig opgave - at beskytte mod bl.a. UV-stråler, forurening, mikroorganismer og hjælper med at bevare frugten.

Hvordan ved jeg at jeg har en nedsat hudbarriere?

Hud med nedsat barriere er mere sensitiv og tør og kan give gener i form af rødme eller irritation. Vinteren påvirker hudens fugtighedsniveau og modstandskraft ekstra meget.

Hvordan kan en hud med nedsat barriere styrkes igen?

Med velgørende ingredienser som f.eks. PHA holdes hudens barriere intakt, og huden bliver mere modstandsdygtig, når fugtighedsniveauet er optimalt.

PHA er en milde og meget fugtgivende syre. Derudover opbygger PHA hudens beskyttende barriere og gør huden mere modstandsdygtig.

Med Exuviances professionelle klinikbehandlinger og produkter med PHA holdes hudbarrieren intakt og bliver mere modstandsdygtig med et optimalt fugtniveau.

Book en behandling i dag, så hjælper vi din hud til at føles godt denne vinter!

Husk

  • Undgå at bruge almindelig sæbe, som ofte virker udtørrende på huden.
  • Undgå at tage bad alt for tit og med for varmt vand.
  • Smør regelmæssigt huden ind i genfugtende creme eller lotion.
  • Anvend en nænsom peeling en gang imellem for at fjerne døde, tørre hudceller, og vær forsigtig med kraftige scrubprodukter, som kan skade huden.
hudbarriären

Giv den vigtige hudbarriere lidt ekstra kærlighed

Bestil tid i dag!

Bestil tid til en personlig hudanalyse og behandling, og få et skræddersyet hudplejeprogram af en kosmetolog tæt på dig.

Bestil tid i dag!

Bestil tid til en personlig hudanalyse og behandling, og få et skræddersyet hudplejeprogram af en kosmetolog tæt på dig.