Næste generations antiaging-teknologi - Oplev den nye banebrydende teknologi MicroDiPeptide229

Rebuild-5 Cream er det første Exuviance-produkt med denne nye, patenterede teknologi. Den alsidige creme passer til alle hudtyper, hvor der er et ønske om at minimere og modvirke alderstegn. Sammensætningen har desuden en barrierestyrkende effekt.

MicroDiPeptide229

Cremen indeholder en ny, patenteret ingrediens, MicroDiPeptide229, som Exuviance har forsket i gennem mere end otte år! Det innovative peptid MicroDiPeptide229 er 2,5 gange mindre end de hidtil førende antiaging-peptider, og den unikke størrelse betyder, at det virker bedre i huden. MicroDiPeptide229 forbedrer hudens naturlige, støttende matrix ved at stimulere de bestanddele i huden, som bidrager til at give øget spændstighed og fasthed.

Indeholder ⁠fem️ foryngende ingredienser

  • MicroDiPeptide229
  • Volumenstimulerende Aminofil
  • Genfugtende og barrierestyrkende PHA
  • Cellefornyende AHA
  • Antioxidanterne E-vitamin og pæonekstrakt

Køb i dag hos en af ​​vores forhandlere!

cocopanda.dk
lyko.com/da
magasin.dk
matas.dk
skincity.com


Banner image

Exuviance fås hos flere store skønhedsaktører

For at opfylde efterspørgslen efter avanceret hudpleje uden for klinikkerne blev der i 2020 lanceret en selvstændig serie, som henvender sig til netop skønhedsbutikker og e-handel. Nogle af produkterne i denne serie indgår også i den professionelle serie, som sælges eksklusivt på klinikker og på exuviance.dk, men der er desuden en række unikke produkter og vidunderlige sammensætninger, som er specielt udformet til dette sortiment.