Exuviance-behandlinger med AHA

AHA-behandlinger – dokumenteret effektive

Det var banebrydende, da Exuviance i 1980’erne udviklede den første standardiserede peelingbehandling med glykolsyre (AHA) og effektive AHA-produkter. Stifterne af Exuviance, Dr. Eugene Van Scott og Dr. Yu, er internationalt anerkendte pionerer inden for kosmetisk dermatologi. De udviklede og ejer stadig det oprindelige patent til den første AHA-peeling. Deres løbende forskning og kliniske erfaringer har bekræftet, at AHA med fordel kan anvendes ved behandling af en række forskellige hudproblemer, f.eks. aldret hud, tør hud, acne og pigmentpletter.

Hvordan adskiller AHA-peeling fra Exuviance sig fra andre peelinger?

Der foretages med AHA først en skånsom eksfoliering af hudens øverste lag. Det sker ved at løsne op for bindingerne mellem de døde hudceller. Det er kun døde hudceller, som fjernes. En meget tør hud kan eksempelvis hjælpes ved at forbedre evnen til at fjerne skællende hudlag. Huden forbedres yderligere ved at balancere produktionen og udskillelsen af hudceller. Elastinen og kollagenet forbedres. Der er her tale om fordele, som kun opnås med AHA, og som ikke tilbydes i nogen anden kemisk eller mekanisk eksfoliering.

AHA fra Exuviance har en optimal sammensætning i forhold til koncentration, pH-værdi og effektivitet. AHA fra Exuviance er takket være et patenteret system meget effektiv, dog uden at irritere. En Exuviance-behandling med AHA betyder ikke, at huden dermed skal have tid til at restituere sig. Huden kan være let rødlig og glinsende efter en behandling. Det går dog over efter kort tid. Det anbefales at påføre plejende Exuviance-makeup efter en behandling. Som ved enhver form for peeling skal solbadning undgås 1-2 dage efter en behandling.

 

Professionelt og skræddersyet

Exuviance-behandlinger tilbydes udelukkende hos specialuddannede kosmetologer, som kan skræddersy behandlingen, så den tager hensyn til netop din hudtype og de problemer, du eventuelt har. Der findes en række forskellige Exuviance-behandlinger til forskellige hudtyper og hudproblemer. Behandling kan udføres både i ansigtet, på kroppen, på hænderne og på fødderne. En Exuviance-behandling kan også foretages uden peelende AHA. Exuviance-behandlinger giver et virkelig godt resultat!

 

Anbefales til alle hudtyper og aldre

Alle Exuviance-behandinger udføres med et patenteret amfoterisk kompleks, som betyder, at alle kan tåle behandlingerne. Også følsomme hudtyper kan behandles med Exuviance. Kosmetologen laver en grundig hudanalyse og tilpasser behandlingen til dig og din hud. Exuviance-behandlingerne – suppleret af daglig brug af hudplejeprodukter fra Exuviance – forbedrer ujævnheder i huden, f.eks. fine linjer og rynker, ujævn pigmentering og tørhed. Behandlingerne reducerer desuden forekomsten af acne. Selv problemfri hud har godt af regelmæssige behandlinger, så huden kan blive ved med at være fin og sund, og så forekomsten af alderstegn og tørhed modvirkes.