Vær varsom, når du køber Exuviance online

Køber du dine produkter fra en autoriseret Exuviance-forhandler? Eller køber du et forældet, piratkopieret eller stjålet produkt fra en mindre seriøs webshop?

Exuviance er blandt de førende hudplejemærker inden for segmentet professionel hudpleje. Exuviance har et fremragende renommé blandt hudeksperter og dermatologer og gør en særlig indsats for, at du som kunde får det rigtige produkt til netop din hud. Produkterne fra Exuviance sælges derfor kun hos autoriserede forhandlere – dvs. hos uddannede kosmetologer og hudlæger, som har gennemgået uddannelse i Exuviance.

 

Hvad risikerer du, hvis du køber Exuviance billigt fra en webshop?

Hvis du køber Exuviance online fra en uautoriseret forhandler, modtager du ikke originalprodukter fra det oprindelige distributionsled. Kvaliteten og holdbarheden af disse produkter kan derfor ikke garanteres. Exuviance-produkter, som sælges gennem en webshop, er ikke omfattet af Exuviances garanti.

Sortimentet hos uautoriserede webshops kan omfatte følgende:

  • udgået sortiment
  • konkurslager
  • kopier
  • parallelimport
  • stjålne varer

 

Vi værner om din tryghed

Hos en autoriseret forhandler er de solgte varer ægte og af højeste kvalitet. Når du køber Exuviance-produkter hos en autoriseret Exuviance-forhandler, køber du originale Exuviance-produkter, og du får også anbefalinger om, hvilke produkter og behandlinger der bedst opfylder netop dine behov. Du har desuden mulighed for at reklamere, hvis en vare viser sig at være fejlbehæftet.

Vi værner om din tryghed. Køb dine Exuviance-produkter hos en autoriseret Exuviance-forhandler – så er du sikker på at modtage et kvalitetsprodukt, som passer til netop din hud og dine behov! Kig efter symbolet “Exuviance Original Quality” på klinikken, så ved du, at du har valgt en ægte vare.

 

Sådan køber du dine produkter

Kontakte os på Tlf.:33 91 91 48 eller mail til os på info@exuviance.dk for at få information om, hvor du finder din nærmeste Exuviance-klinik. Du kan også se din nærmeste klinik nedenfor.

Mange klinikker tilbyder salg på nettet, og det er en god idé at støtte din lokale klinik. Tag kontakt til os, hvis du er usikker på, om en webshop er autoriseret forhandler eller ej. Bl.a. følgende webshops er autoriserede forhandlere: