Almindelige spørgsmål

Her finder du svaret på nogle af de mest almindelige spørgsmål, vi modtager.

Hvor kan jeg købe Exuviance produkter?

Exuviance originalprodukterne sælges udelukkende hos uddannede kosmetologer og hudlæger. De analyserer din hud og hjælper dig med at skræddersy et hudplejeprogram, som består af produkter og professionelle behandlinger. Her finder du din nærmeste klinik.

Jeg er ekstremt følsom og reagerer let – er Exuviance virkelig noget for mig?

Ja. Exuviance tilbyder alternative løsninger, som tager hensyn til den mest følsomme hud. Polyhydroxysyrer har ingen irriterende effekt. Det amfoteriske kompleks betyder desuden, at syrerne i Exuviance er milde, men effektive. 

Exuviance-produkter er ikke olie-baseret. Men jeg har brug for et fedt produktet, fordi min hud er så ekstremt tør.

Exuviance-produkter er ikke baserede på fede sammensætninger. Huden har behov for fugt, og det er der masser af i Euxiance-produkter. Er du vant til at bruge fede produkter, kan huden føles lidt stram i begyndelsen, når du begynder at bruge Exuviance-produkter. Det skyldes dog ikke, at huden får for lidt fugt, men at den omsluttende ”hinde”, du er vant til, ikke findes. 

Bliver huden tynd, når jeg bruger peelende produkter hver dag?

Nej. Produkterne fra Exuviance opbygger derimod huden og gør den fyldigere og mere modstandsdygtig. 

Vorfor bør jeg også få behandling på klinik?

Regelmæssig behandling på klinik giver en mere intensiv effekt. Produkter til hjemmebehandling er en forlængelse af klinikbehandlingen. Med en professionel behandling med Exuviance-produkter opnås en avanceret behandling med dokumenteret effekt, som både forbedrer og forebygger. 

Kan jeg bruge Exuviance-produkter om sommeren?

Ja, det kan du sagtens. Vi anbefaler altid, at du bruger SPF, som findes i alle dagprodukter fra Exuviance, også foundation. Naturligvis anbefaler vi også, at du ikke tager sol i 48 timer efter en klinikbehandling. 

Jeg har hørt, at det er vigtigt at skifte hudplejeserie en gang imellem, for at huden kan trives. Er det rigtigt?

Nej, det er ikke rigtigt. Produkterne fra Exuviance indeholder f.eks de stoffer, som vi selv består af, og som huden har godt af – hver dag. Det kan sammenlignes med, at kroppen har brug for regelmæssig motion. 

Kan jeg bruge Exuviance, når jeg er gravid?

Ja. Du skal huske, at man kan blive noget mere følsom i huden under en graviditet, og at man evt. har behov for at ændre sit hjemmeprogram lidt. Oral indtagelse af salicylsyre og for store mængder A-vitamin kan ikke anbefales til gravide. Påføring på hud har ikke påvist nogen negativ effekt, men som en ekstra sikkerhedsforanstaltning kan produkter, som indeholder vitamin A (retinol) og salicylsyre, undgås under graviditet. 

Min creme ”ruller”. Hvordan kan det være?

En del cremer kan ved for generøs påføring ende med at ”rulle” af på en del hudtyper. Det kan skyldes sol-filteret eller den fugtbevarende film, som findes i visse sammensætninger. Det anbefalet at bruge en mindre mængde produkt og klappe det ind i huden. Nogle gange kan det med hjælpe med en serum nedenunder.