Exuviance-behandling mod tør hud

En professionel Exuviance-behandling hjælper huden med at genskabe sin glans. Hudens fugtindhold og nydannelsesproces samt elasticitet og spændstighed forbedres. Resultatet kan både ses og mærkes.

Ved en Exuviance-behandling i en hudplejeklinik fjernes skånsomt de døde hudceller, som ellers giver et tørt og trist udseende, og som kan skabe ubehag. En tør hud er mere følsom og kan blive irriteret. Tør hud er desuden ujævn på overfladen, reflekterer mindre lys og får et mere dunkelt udseende.

Behandling mod tør hud i ansigtet

Med professionelle behandlingsprodukter tilføres huden maksimal fugt. Exuviance-ansigtsmasker der anvendes i den professionelle klinikbehandling, har et meget højt indhold af PHA, som på sin side har en stor genfugtende effekt på huden. Med regelmæssige klinikbehandlinger og tilpassede hjemmeprodukter genskaber huden sin smidighed og glans.

Vigtigt at huske ved Exuviance-behandling mod tør hud

  • Brug de anbefalede produkter regelmæssigt derhjemme. En behandling igangsættes i klinikken og afsluttes derhjemme.
  • Du skal altid fortælle det til din kosmetolog, hvis du anvender receptpligtige lægemidler eller lægemidler i håndkøb. Nogle lægemidler gør huden ekstra tør og følsom, og det kan være nødvendigt at tilpasse behandlingen og produktanbefalingerne herefter.
  • Efter de første behandlinger kan huden skalle noget af. Det er dog helt normalt og et tegn på, at eksfolieringen af de døde hudceller er i gang. Denne afskallende virkning er forbigående.

På vores sider om hudproblemer kan du læse mere om tør hud
Eller læs mere om Exuviance-produkter mod tør hud

Besøg en hudplejeklinik tæt på dig for at få foretaget en personlig hudanalyse og sammensat et skræddersyet behandlingsprogram.