Exuviance-behandling mod rosacea

Exuviance tilbyder alternative hudplejeløsninger, som tager hensyn til selv den mest følsomme hud, eksempelvis rosacea. Det patenterede system betyder, at frugtsyrerne fra Exuviance virker meget mildt og samtidig effektivt.

Polyhydroxysyrer (PHA) anbefales til overfølsom (hypersensibel) hud, fordi de ikke giver nogen irriterende effekt, fordi de opbygger hudens egen beskyttelsesbarriere, og fordi de er intensivt genfugtende. Den patenterede polyhydroxysyre (PHA) har god virkning på personer, som lider af rosacea. Desuden har PHA fra Exuviance samme antialdrende egenskaber som AHA.

Behandling mod hudsygdommen rosacea skal tilpasses til den enkelte patient

Ansigtsbehandlinger mod rosacea skal tage nøje hensyn til den enkelte kunde. Rosacea kan variere meget fra person til person, og derfor er der ofte behov for forskellige indsatser og produkter. Det er dog et fællestræk, at behandlingerne skal være nogenlunde regelmæssige for at få effekt. En hudplejebehandling hos en kosmetolog eller hudlæge, som arbejder med Exuviance, har en mild afskallende effekt, som stimulerer hudens nydannelsesproces. Derudover stimuleres huden så begrænset som muligt under behandlingen, og de anvendte produkter har en beroligende effekt. Der anvendes ikke damp i forbindelse med Exuviance-behandlinger og heller ikke peeling med korn. Det er en fordel for netop rosacea-klienter. Efter regelmæssig behandling bliver huden mindre rød og irriteret.

Før Exuviance-behandling mod rosacea

Efter Exuviance-behandling mod rosacea

Vigtigt at huske ved Exuviance-behandling mod rosacea

  • Det kræver en aktiv indsats at få bugt med rosacea, både hos kosmetologen og kunden. Problemet er ikke løst fra dag til dag. Brug de anbefalede produkter regelmæssigt derhjemme. En behandling igangsættes i klinikken og afsluttes derhjemme.
  • Du skal altid fortælle det til din kosmetolog, hvis du anvender receptpligtige lægemidler eller lægemidler i håndkøb. Nogle lægemidler gør huden ekstra tør og følsom, og det kan være nødvendigt at tilpasse behandlingen og produktanbefalingerne herefter.

Besøg en hudplejeklinik tæt på dig for at få foretaget en personlig hudanalyse og sammensat et skræddersyet behandlingsprogram.