Exuviance-behandling mod pigmentpletter

Mange har pigmentpletter i en eller anden form på kroppen. Årsagerne kan være solskoldning eller hormonpåvirkning, f.eks. ved graviditet, eller anvendelse af P-piller. Pletterne er normalt ufarlige, men kan være kosmetisk generende.

Med den rette hudplejebehandling og de rigtige vaner kan pletterne dog minimeres. Mange tilfælde af såkaldt hyperpigmentering kan forbedres på sigt ved regelmæssig brug af et hudblegeprodukt samt effektiv, men skånsom eksfoliering, som tilbydes af specialuddannede kosmetologer.

Før Exuviance-behandling mod pigmentpletter

Efter Exuviance-behandling mod pigmentpletter

Sådan fjernes pigmentpletter i ansigtet

De professionelle klinikbehandlinger med AHA fra Exuviance, som udføres hos kosmetologer og hudlæger, løser skånsomt op for bindingerne mellem døde hudceller på hudoverfladen (eksfoliering) og stimulerer nydannelsesprocessen af celler længere nede i huden. Hudens pigment bliver mere jævnt fordelt. Pigmentpletter minimeres, og hudtonen bliver jævnere.

Der er behov for regelmæssige behandlinger i en periode, ligesom du skal undgå sol, for at en positiv effekt kan opnås. En enkelt dags solbad uden beskyttelse kan ødelægge resultatet af måneders behandling. Det er også vigtigt, at klinikbehandlingerne kombineres med tilpassede hjemmeprodukter, så resultatet bliver så optimalt som muligt

I andre tilfælde optræder hyperpigmentering i dybere hudlag, og her er det nødvendigt, at en hudlæge ordinerer/udfører yderligere behandling.

Vigtigt at huske ved Exuviance-behandling mod pigmentplette

    • Brug de anbefalede produkter regelmæssigt derhjemme. En behandling igangsættes i klinikken og afsluttes derhjemme.
    • Du skal altid fortælle det til din kosmetolog, hvis du anvender receptpligtige lægemidler eller lægemidler i håndkøb. Nogle lægemidler gør huden ekstra tør og følsom, og det kan være nødvendigt at tilpasse behandlingen og produktanbefalingerne herefter.
    • Der er behov for regelmæssige behandlinger i en periode, ligesom du skal undgå sol, for at en positiv effekt kan opnås.

På vores sider om hudproblemer kan du læse mere om pigmentpletter
Eller læs mere om Exuviance-produkter mod pigmentpletter

Besøg en hudplejeklinik tæt på dig for at få foretaget en personlig hudanalyse og sammensat et skræddersyet behandlingsprogram.