Exuviance-behandling mod keratosis pilaris

Exuviance-behandlinger og -produkter med AHA og PHA har en peelende, blødgørende og fugtgivende effekt, som kan reducere problemet med kosmetisk generende knopper på overarme, lår og kinder, dvs. keratosis pilaris.

Peeling med AHA tilbydes af specialuddannede kosmetologer og hudlæger – og kan kombineres med hensigtsmæssige hudplejende produkter til hjemmebrug. AHA og PHA har ud over de eksfolierende og fugtgivende egenskaber en række andre positive egenskaber for huden. Der sker en forbedring af hudens elasticitet, fyldighed og tone. Hudplejebehandlinger fjerner ikke årsagen til problemet, men minimerer forekomsten, mens behandlingen står på. Nogle gange er problemet så voldsomt, at der er behov for en højere koncentration af AHA, end hvad en kosmetolog har mulighed for at tilbyde. Kosmetologen vil herefter anbefale dig at opsøge en hudlæge, som foretager en AHA-peeling med højere koncentration.

I sværere tilfælde anbefales det altid at søge læge.

Vigtigt at huske ved Exuviance-behandlinger mod keratosis pilaris

  • At få bugt med keratosis pilaris kræver en aktiv indsats fra både kosmetologen og kunden. Problemet forsvinder ikke henover natten. Anvend regelmæssigt de anbefalede produkter. En behandling begynder på klinikken og afsluttes hjemme!
  • Oplys altid din kosmetolog om du bruger medicin, såvel receptpligtigt som ikke-receppligtigt En del lægemidler gør huden ekstra tør og følsom. Behandling og produktanbefalinger skal muligvis tilpasses herefter.
  • Undgå at pille og trykke i knopperne da der kan opstå inflammation eller ardannelse.