Exuviance-behandling mod keratosis pilaris

Exuviance-behandlinger og -produkter med AHA og PHA har en peelende, blødgørende og fugtgivende effekt, som kan reducere problemet med kosmetisk generende knopper på overarme, lår og kinder, dvs. keratosis pilaris.

Peeling med AHA tilbydes af specialuddannede kosmetologer og hudlæger - og kan kombineres med hensigtsmæssige hudplejende produkter til hjemmebrug. AHA og PHA har ud over de eksfolierende og fugtgivende egenskaber en række andre positive egenskaber for huden. Der sker en forbedring af hudens elasticitet, fyldighed og tone. Hudplejebehandlinger fjerner ikke årsagen til problemet, men minimerer forekomsten, mens behandlingen står på. Nogle gange er problemet så voldsomt, at der er behov for en højere koncentration af AHA, end hvad en kosmetolog har mulighed for at tilbyde. Kosmetologen vil herefter anbefale dig at opsøge en hudlæge, som foretager en AHA-peeling med højere koncentration.

I sværere tilfælde anbefales det altid at søge læge.


Vigtigt at huske ved Exuviance-behandlinger mod keratosis pilaris

  • Att få bukt med keratosis pilaris kräver en aktiv insats från både hudterapeutens och kundens sida. Problemen försvinner inte över en natt. Använd rekommenderade produkter hemma regelbundet. En behandling startar på en salong och avslutas hemma!
  • Uppge alltid till din hudterapeut om du använder receptbelagda, men också ej receptbelagda, läkemedel. En del läkemedel gör huden extra torr och känslig och behandling samt produktrekommendationer kan behöva anpassas till detta.
  • Undvik att peta och klämma på knottrorna då inflammation och ärrbildning kan uppstå.

På vores sider om hudproblemer kan du læse mere om keratosis pilaris


Besøg en hudplejeklinik tæt på dig for at få foretaget en personlig hudanalyse og sammensat et skræddersyet behandlingsprogram.

Find en klinik tæt på dig


Eller læs mere om Exuviance-produkter mod keratosis pilaris