Exuviance-behandling mod atopisk eksem

Behandling med skånsomme frugtsyrer hos en kosmetolog eller hudlæge har vist sig at have god effekt hos mange voksne, som lider af atopisk eksem, og resultatet er, at der kommer mindre tørhed og rødme. Huden opleves som mere intakt og sund.

Det patenterede system betyder, at frugtsyrerne fra Exuviance virker meget mildt og samtidig effektivt. Atopisk eksem kan ikke kureres, med ved hjælp af de rigtige hudplejeprodukter og hudplejebehandlinger kan hudens udseende forbedres så meget, at tilstanden bliver mindre generende. Ved mistanke om atopisk eksem skal en hudlæge altid konsulteres. Herefter kan en kosmetolog eller hudlæge rådgive om den rigtige hudplejebehandling og de bedste hudplejeprodukter. Det er samtidig meget vigtigt at undgå forhold, som huden reagerer negativt på.

Før Exuviance-behandling mod atopisk eksem

Efter Exuviance-behandling mod atopisk eksem

Vigtigt at huske ved Exuviance-behandling mod atopisk eksem

  • Brug de anbefalede produkter regelmæssigt derhjemme. En behandling igangsættes i klinikken og afsluttes derhjemme.
  • Vær tålmodig, og brug produkter fra en hudplejeserie.
  • Du skal altid fortælle det til din kosmetolog, hvis du anvender receptpligtige lægemidler eller lægemidler i håndkøb. Behandling og produktanbefalinger skal om nødvendigt tilpasses efter dine særlige forhold.
  • Undgå forhold, som huden reagerer negativt på.

På vores sider om hudproblemer kan du læse mere om atopisk eksem
Eller læs mere om Exuviance-produkter mod atopisk eksem

Besøg en hudplejeklinik tæt på dig for at få foretaget en personlig hudanalyse og sammensat et skræddersyet behandlingsprogram.