Exuviance-behandling mod acne, bumser og poremasker

Behandlingerne og produkterne fra Exuviance anbefales til personer med acneproblemer – eller såkaldt uren hud.

Exuviance kan også hjælpe ved svære tilfælde af acne

Der er mange, som tror, at de har prøvet alt, men som bliver begejstrede, når de stifter bekendtskab med produkterne og klinikbehandlingerne fra Exuviance. Huden bliver klarere og mere glat.

Med de patenterede og veldokumenterede ingredienser fra Exuviance tilbyder vi dig et trygt og professionelt behandlingsprogram. Alfahydroxysyrer (AHA) opløser effektivt de propper, som kan have tilstoppet porerne og ført til acne og poremasker. Overskudsfedt kontrolleres. AHA reducerer desuden synligheden af forstørrede porer og nedsætter pigmenteringer, som bl.a. skyldes acne.

Før Exuviance-behandling mod acne

Efter Exuviance-behandling mod acne

Hvordan foregår en acnebehandling i en Exuviance-klinik?

En acnebehandling hos en Exuviance-kosmetolog kan variere efter, hvilket problem der er tale om. Et fællestræk er, at der udføres en grundig hudanalyse, efterfulgt af en peeling, som fjerner døde hudceller og forbereder en grundig porerensning. I en typisk acnebehandling lægges der vægt på at få renset porerne fuldstændig. Desuden lægges en ansigtsmaske, som tager højde for problemet og hudtypen. En behandling afsluttes altid med en creme, nogle gange også med et særligt acneprodukt eller en serum. Jeg har aldrig opnået en vedvarende virkning, når jeg er blevet behandlet mod acne i sundhedssektoren – med Exuviance er alle mine problemer løst, og jeg er bare glad og taknemmelig!

Behandlingen kan udføres i ansigtet eller på ryggen, som også tit er ramt. For at opnå et godt resultat er der behov for en række behandlinger. En enkelt behandling gør sjældent den store forskel. Desuden er der behov for en regelmæssig indsats, så problemet ikke vender tilbage igen. I begyndelsen kan der være behov for et mindre behandlingsinterval, ca. 1-2 uger, og herefter kan intervallet forøges, efterhånden som huden får det bedre. Det er en tommelfingerregel, at klinikbehandling skal udføres hver 4.-6. uge, men der kan også være tale om kortere eller længere interval, alt efter hudens tilstand. Produkterne, som anvendes i en hudplejeklinik, er specielt udviklede til professionel behandling. På den måde tilføres huden den maksimale effekt – og hermed er grundlaget lagt for den fortsatte hjemmebehandling.

På vores sider om hudproblemer kan du læse mere om acne
Læs mere om Exuciance-produkter mod acne

Vigtigt at huske ved Exuviance-behandlinger mod acne

  • Det kræver en aktiv indsats at få bugt med en acne, både af kosmetologen og kunden. Problemet er ikke løst fra dag til dag. Brug anbefalede produkter regelmæssigt derhjemme. En behandling igangsættes i klinikken og afsluttes derhjemme.
  • Du skal altid fortælle det til din kosmetolog, hvis du anvender receptpligtige lægemidler eller lægemidler i håndkøb. Nogle lægemidler gør huden ekstra tør og følsom, og det kan være nødvendigt at tilpasse behandlingen og produktanbefalingerne herefter.
  • Der kan opstå en negativ effekt i begyndelsen, når du går i gang med Exuviance-produkter og -behandlinger i en klinik. Det skyldes, at der foretages en rengøring, som går ned i dybden. En acne, som ellers ville være brudt ud nogle uger senere, kan vise sig tidligere. Herefter bliver huden dog bare bedre og bedre.

Besøg en hudplejeklinik tæt på dig for at få foretaget en personlig hudanalyse og sammensat et skræddersyet behandlingsprogram.