En Exuviance-behandling giver resultat og gør dig godt tilpas

En professionel ansigtsbehandling i en hudplejeklinik er en afslappet stund, der gør dig godt tilpas – og herudover skal behandlingen forbedre huden på den ene eller anden måde. Mange opfatter en ansigtsbehandling som en luksus, som man har fortjent, men når vi tænker på filosofien bag Exuviance, drejer sig det snarere om at udvikle en sund vane – i højere grad end luksus.

Det er lige så naturligt at tage sig af huden som at pleje håret – eller kroppen i det hele taget. Og mange mennesker har problemer med huden, som de ikke får taget vare på. Med specialuddannede hudspecialister (kosmetologer), som kan opfylde ønskerne hos dig og din hud, får du ikke kun en fin hud, men også en sund hud. En ansigtsbehandling skal samtidig være en dejlig og afslappende oplevelse

Også problemfri hud har behov for at blive plejet, så huden kan beholde sin gode kondition og arbejde imod alderstegn.

Exuviance-behandling i klinik

En professionel Exuviance-behandling er ikke alene en avanceret behandling med dokumenteret effekt. Det er også dejligt afslappende. I filmen nedenfor får du et lille indblik i, hvordan en Exuviance-behandling kan foregå.

Exuviance-behandlinger – dokumenteret effektive

Det var banebrydende, da Exuviance i 1980’erne udviklede den første standardiserede peelingbehandling med glykolsyre (AHA) og effektive AHA-produkter. Stifterne af Exuviance, Dr. Eugene Van Scott og Dr. Van Scott, er internationalt anerkendte pionerer inden for kosmetisk dermatologi. De udviklede og ejer stadig det oprindelige patent til den første AHA-peeling. Deres løbende forskning og kliniske erfaringer har bekræftet, at AHA med fordel kan anvendes ved behandling af en række forskellige hudproblemer, f.eks. aldret hud, tør hud, acne og pigmentpletter.

Les mer om Exuviance-behandlinger mod acne

 

Hvordan adskiller AHA-peeling fra Exuviance sig fra andre peelinger?

Ved hjælp af AHA foretages først en skånsom eksfoliering af hudens øverste lag. Det sker ved at løsne op for bindingerne mellem de døde hudceller. Det er kun døde hudceller, som fjernes. Meget tør hud kan eksempelvis hjælpes ved at forbedre evnen til at fjerne skællende hudlag. Huden forbedres yderligere ved at balancere produktionen og udskillelsen af hudceller. Også elastin og kollagen forbedres. Der er her tale om fordele, som kun opnås med AHA, og som ikke tilbydes i nogen anden kemisk eller mekanisk eksfoliering.

AHA fra Exuviance har en optimal sammensætning i forhold til koncentration, pH-værdi og effektivitet. AHA fra Exuviance er takket være et patenteret system meget effektiv, helt uden at irritere. En Exuviance-behandling med AHA betyder ikke, at huden skal have tid til at restituere sig. Huden kan være let rødlig og glinsende efter en behandling. Det går dog over efter kort tid. Det anbefales at påføre plejende Exuviance-makeup efter en behandling. Som ved enhver form for peeling skal solbadning undgås 1-2 dage efter behandling

 

Professionelt og skræddersyet

Exuviance-behandlinger tilbydes udelukkende hos specialuddannede kosmetologer, som kan skræddersy behandlingen, så den tager hensyn til netop din hudtype og de eventuelle problemer, du har. Der findes en række forskellige Exuviance-behandlinger til forskellige hudtyper og hudproblemer. Behandling kan udføres både i ansigtet, på kroppen, på hænderne og på fødderne. En Exuviance-behandling kan også foretages uden peelende AHA. Exuviance-behandlinger giver et virkelig godt resultat!

 

Anbefales til alle hudtyper og aldre

Alle Exuviance-behandinger udføres efter et patenteret system, som betyder, at alle kan tåle behandlingen. Også følsomme hudtyper kan behandles med Exuviance. Kosmetologen laver en grundig hudanalyse og tilpasser behandlingen til dig og din hud.

Exuviance-behandlinger, som suppleres af daglig brug af hudplejeprodukter fra Exuviance, forbedrer ujævnheder i huden, f.eks. fine linjer og rynker, ujævn pigmentering og tørhed. Behandlingerne reducerer desuden forekomsten af acne. Selv problemfri hud har godt af regelmæssig behandling, så huden kan blive ved med at være fin og sund, og så forekomsten af alderstegn og tørhed modvirkes. Hudens naturlige celleomsætningsproces varer ca. 28 dage. Derfor anbefaler vi behandling i en klinik ca. en gang pr. måned, men behovet kan dog variere fra person til person. Nogle gange anbefales et kortere interval mellem behandlingerne i en midlertidig periode, og i andre tilfælde bør der gå længere tid mellem behandlingerne. Det afgør du sammen med din kosmetolog. Ofte ses der en forbedring efter 1-3 måneder.

 

Hvordan foregår en behandling?

Ved en Exuviance-behandling foretages der normalt en grundig hudanalyse. Næste skridt er en rengøring af huden. Herefter peeles huden skånsomt, men effektivt, med patenteret AHA fra Exuviance. Det betyder også, at cellefornyelsen i huden stimuleres, og at huden bliver forberedt på det næste skridt i behandlingen. Efter peelingen er huden parat til at blive dybderenset (porerensning). Der er ikke behov for at anvende damp for at rense porerne.

Vigtigt at huske ved Exuviance-behandling

  • Fortæl din kosmetolog, om du anvender lægemidler, som kan påvirke huden, eller om der er andre forhold, der efter din opfattelse har betydning for behandlingen.
  • Du skal være så nybarberet som muligt. Du må du ikke barbere dig samme dag som en behandling, fordi det godt kan svie lidt.
  • Undgå solskoldning. Behandling må ikke udføres på en solskoldet, irriteret hud.
  • En Exuviance-behandling igangsættes i klinikken og afsluttes derhjemme. Når du kombinerer klinikbehandlinger med de rigtige hjemmeprodukter, opnår du det optimale resultat.

Book din Exuviance-behandling i dag!